Zomergasten: Garrie van Pinxteren verscheurd door tweedeling China en Chinezen

Zomergasten: Garrie van Pinxteren verscheurd door tweedeling China en Chinezen

<em>Zomergasten</em>: Garrie van Pinxteren verscheurd door tweedeling China en Chinezen In Zomergasten vertelt Garrie van Pinxteren dat ze wordt verscheurd door de tweedeling tussen China en de Chinezen. Volgens haar moeten we aan de ene kant alert zijn vanwege de dreiging en agressiviteit van China. Aan de andere kant heeft ze daar veel vrienden wonen en zou ze een strijd tegen China daarom heel moeilijk vinden… Bekijk het fragment van Zomergasten met Garrie van Pinxteren hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Sakir Khader in Zomergasten tegen Luyendijk: 'Misschien als je een witte man bent zoals jij' Bekijk deze video » 'Wilfred Genee moet Zomergasten gaan presenteren' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: weer drama voor Zomergasten, veel kijkers voor slot Olympische Spelen Bekijk deze video »
Monday 12 August om 12:56

In Zomergasten vertelt Garrie van Pinxteren dat ze wordt verscheurd door de tweedeling tussen China en de Chinezen. Volgens haar moeten we aan de ene kant alert zijn vanwege de dreiging en agressiviteit van China. Aan de andere kant heeft ze daar veel vrienden wonen en zou ze een strijd tegen China daarom heel moeilijk vinden…

Bekijk het fragment van Zomergasten met Garrie van Pinxteren hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's