Robert verlaat na 7 maanden De Bondgenoten: bekijk zijn hoogtepunten

Robert verlaat na 7 maanden De Bondgenoten: bekijk zijn hoogtepunten

Robert verlaat na 7 maanden <em>De Bondgenoten</em>: bekijk zijn hoogtepunten Voor Robert is er na zeven maanden een einde gekomen aan De Bondgenoten. De Vossen moesten iemand naar huis sturen, maar Robert besloot dat hij degene is die moet gaan. Hij heeft in zeven maanden veel meegemaakt in de loods, de hoogtepunten zijn op een rijtje gezet. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Diederik klaar met jaloerse Britt in De Bondgenoten: 'Je bent te kinderachtig voor mij!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rowena komt met opvallende onthulling bij vraag over Playboy Bekijk deze video » De Bondgenoten: tranen bij afscheid van naar huis gestuurde Robert Bekijk deze video »
TV :
Friday 6 September om 11:53

Voor Robert is er na zeven maanden een einde gekomen aan De Bondgenoten. De Vossen moesten iemand naar huis sturen, maar Robert besloot dat hij degene is die moet gaan. Hij heeft in zeven maanden veel meegemaakt in de loods, de hoogtepunten zijn op een rijtje gezet.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's