Britt Dekker droomt van Olympische Spelen: 'Zou het liefst voor paardensport kiezen'

Britt Dekker droomt van Olympische Spelen: 'Zou het liefst voor paardensport kiezen'

Monday 5 August om 09:40

We kennen Britt Dekker vooral van televisie, maar ze is ook veel bezig met de paardensport. Bij Humberto à Paris vertelt Britt meer over haar (Olympische) ambities.

Tv-werk Britt Dekker financiert paardensport
Humberto vraagt of ze met haar paard op de Olympische Spelen van 2028 in LA zou willen staan. “Natuurlijk heb ik die droom. Maar er rijden in Nederland 200.000 mensen paard. Dus de kans is zo klein, maar je mag altijd dromen.” Ook vertelt Britt dat haar tv-werk haar paardensport financiert. “Uiteindelijk zou ik het liefst voor de sport kiezen.”

Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder.

<em>Britt Dekker</em> droomt van Olympische Spelen: 'Zou het liefst voor paardensport kiezen' We kennen Britt Dekker vooral van televisie, maar ze is ook veel bezig met de paardensport. Bij Humberto à Paris vertelt Britt meer over haar (Olympische) ambities. Tv-werk Britt Dekker financiert paardensportHumberto vraagt of ze met haar paard op de Olympische Spelen van 2028 in LA zou willen staan. “Natuurlijk heb ik die droom. Maar er rijden in Nederland 200.000 mensen paard. Dus de kans is zo klein, maar je mag altijd dromen.” Ook vertelt Britt dat haar tv-werk haar paardensport financiert. “Uiteindelijk zou ik het liefst voor de sport kiezen.” Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder. John van 't Schip in Humberto à Paris open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis' Bekijk deze video » Olympische Spelen: roeiers Twellaar en Broenink vieren feest in TeamNL huis na medaille Bekijk deze video » Hilarisch: Snoop Dogg geeft heerlijk commentaar bij Olympische Spelen Bekijk deze video »
Talkshow :
Britt Dekker droomt van Olympische Spelen: 'Zou het liefst voor paardensport kiezen'

Actuele video's

Meer actuele video's