Hilarisch: Snoop Dogg geeft heerlijk commentaar bij Olympische Spelen

Hilarisch: Snoop Dogg geeft heerlijk commentaar bij Olympische Spelen

Monday 5 August om 09:27

Zien! Sensationele slotronde van Femke Bol bij gemengde estafette (Eurosport)

Niet alleen de sportprestaties op de Olympische Spelen zijn opzienbarend, maar ook het commentaar is zo nu en dan de moeite waard. Niemand minder dan Snoop Dogg is mateloos populair vanwege zijn eigenzinnige mening en hilarische commentaar op allerlei sporters op de Spelen die momenteel plaatsvinden in Parijs. De rapper laat zijn miljoenen volgers op social media meegenieten van zijn belevenissen bij het sportevenement.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Hilarisch: <em>Snoop Dogg</em> geeft heerlijk commentaar bij Olympische Spelen Zien! Sensationele slotronde van Femke Bol bij gemengde estafette (Eurosport) Niet alleen de sportprestaties op de Olympische Spelen zijn opzienbarend, maar ook het commentaar is zo nu en dan de moeite waard. Niemand minder dan Snoop Dogg is mateloos populair vanwege zijn eigenzinnige mening en hilarische commentaar op allerlei sporters op de Spelen die momenteel plaatsvinden in Parijs. De rapper laat zijn miljoenen volgers op social media meegenieten van zijn belevenissen bij het sportevenement. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. John van 't Schip in Humberto à Paris open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis' Bekijk deze video » Zien: Simone Biles pakt goud in Olympische meerkampfinale met weergaloze oefening (video) Bekijk deze video » Olympische Spelen: roeiers Twellaar en Broenink vieren feest in TeamNL huis na medaille Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Hilarisch: Snoop Dogg geeft heerlijk commentaar bij Olympische Spelen

Actuele video's

Meer actuele video's