Zien: Simone Biles pakt goud in Olympische meerkampfinale met weergaloze oefening (video)

Zien: Simone Biles pakt goud in Olympische meerkampfinale met weergaloze oefening (video)

Thursday 1 August om 22:10

Simone Biles heeft goud gepakt op de Olympische Spelen in Parijs tijdens de meerkampfinale. Dit deed ze met onder andere een uitmuntende vloeroefening.

Zien: <em>Simone Biles</em> pakt goud in Olympische meerkampfinale met weergaloze oefening (video) Simone Biles heeft goud gepakt op de Olympische Spelen in Parijs tijdens de meerkampfinale. Dit deed ze met onder andere een uitmuntende vloeroefening. GoudTijdens de kwalificatieronde was Simone Biles een van de grote sterren van het Amerikaanse team. Na haar oefeningen op de balk en de vloer kreeg ze een staande ovatie. Ook tijdens de finale werd ze met luid gejuich onthaald en ze zette een uitstekende prestatie neer. De Nederlandse Naomi Visser is op een mooie tiende plek geëindigd in het klassement van de meerkamp. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Vrouwen dubbel-4 (roeien) gehuldigd in TeamNL Huis: bekijk de beelden Bekijk deze video » John van 't Schip in Humberto à Paris open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis' Bekijk deze video » Olympische Spelen: Twelllaar en Broenink pakken ZILVER met roeien Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Simone Biles pakt goud in Olympische meerkampfinale met weergaloze oefening (video)

Goud
Tijdens de kwalificatieronde was Simone Biles een van de grote sterren van het Amerikaanse team. Na haar oefeningen op de balk en de vloer kreeg ze een staande ovatie. Ook tijdens de finale werd ze met luid gejuich onthaald en ze zette een uitstekende prestatie neer. De Nederlandse Naomi Visser is op een mooie tiende plek geëindigd in het klassement van de meerkamp.

Bekijk de video van Eurosport hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's