John van 't Schip in Humberto à Paris open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis'

John van 't Schip in Humberto à Paris open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis'

Thursday 1 August om 11:51

John van ’t Schip schuift aan bij Humberto à Paris om onder meer mee te praten over de Olympische Spelen. Maar hij vertelt ook open over het verlies van zijn vrouw Daniëlle.

Van ’t Schip: 'We moeten verder'
John vertelt over hoe de twee elkaar in 1985 ontmoetten bij Ajax, sindsdien waren ze onafscheidelijk. In oktober is Daniëlle overleden aan kanker. “Het blijft natuurlijk een heel groot gemis. Dat is een proces wat continu doorgaat”, vertelt Van ’t Schip. Volgens hem doen hij en zijn twee kinderen het goed. “We moeten verder.”

Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder.

John van 't Schip in <em>Humberto à Paris</em> open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis' John van ’t Schip schuift aan bij Humberto à Paris om onder meer mee te praten over de Olympische Spelen. Maar hij vertelt ook open over het verlies van zijn vrouw Daniëlle. Van ’t Schip: 'We moeten verder'John vertelt over hoe de twee elkaar in 1985 ontmoetten bij Ajax, sindsdien waren ze onafscheidelijk. In oktober is Daniëlle overleden aan kanker. “Het blijft natuurlijk een heel groot gemis. Dat is een proces wat continu doorgaat”, vertelt Van ’t Schip. Volgens hem doen hij en zijn twee kinderen het goed. “We moeten verder.” Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder. Johnny de Mol over het gemis van halfzus Daniëlle van 't Schip Bekijk deze video » Emotionele Willeke Alberti over verlies van dochter Daniëlle van 't Schip: 'Allemaal nog veel te vers' Bekijk deze video » ZIEN: John van 't Schip deelt emotionele beelden van bruiloft zoon Davey in Australië Bekijk deze video »
TV :
John van 't Schip in Humberto à Paris open over verlies vrouw Daniëlle: 'Blijft groot gemis'

Actuele video's

Meer actuele video's