Uitspraak in plagiaatzaak Yves Berendse: mag hij Zin in jou blijven zingen?

Uitspraak in plagiaatzaak Yves Berendse: mag hij Zin in jou blijven zingen?

Uitspraak in plagiaatzaak Yves Berendse: mag hij <em>Zin in jou</em> blijven zingen? De rechter heeft uitspraak gedaan in de plagiaatzaak rond Yves Berendse. Aanklager Melchior Rietveldt beweert dat er inbreuk is gemaakt op de auteursrechten van het nummer Zin in jou. Hij zegt het nummer te hebben geschreven en in 2008 scoorde Yves hier een hit mee. Mag Berendse het nummer blijven zingen of niet? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Muziekfeest op het plein: Yves Berendse bouwt feestje in Zeewolde met Terug in de tijd Bekijk deze video » Rechtszaak rond Yves Berendse: na acht jaar beschuldigd van plagiaat Zin in jou Bekijk deze video » Extra concert Yves Berendse in Ziggo Dome: 'Het is onwerkelijk' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 19 July om 08:54

De rechter heeft uitspraak gedaan in de plagiaatzaak rond Yves Berendse. Aanklager Melchior Rietveldt beweert dat er inbreuk is gemaakt op de auteursrechten van het nummer Zin in jou. Hij zegt het nummer te hebben geschreven en in 2008 scoorde Yves hier een hit mee. Mag Berendse het nummer blijven zingen of niet?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's