Rechtszaak rond Yves Berendse: na acht jaar beschuldigd van plagiaat Zin in jou

Rechtszaak rond Yves Berendse: na acht jaar beschuldigd van plagiaat Zin in jou

Rechtszaak rond <em>Yves Berendse</em>: na acht jaar beschuldigd van plagiaat <em>Zin in jou</em> Yves Berendse heeft een dikke hit te pakken met Terug in de tijd en krijgt hiervoor zelfs een gouden plaat. De zanger is er dolblij mee, maar helaas is er ook minder nieuws. Rond zijn andere hit Zin in jou is namelijk een rechtszaak gaande. Ook al staat het nummer al acht jaar online, Melchior Rietveldt spant een zaak aan vanwege plagiaat. Yves hoopt dat de rechter beslist dat dit een rare zaak is… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Yves Berendse open over kinderwens: 'Voor volgend jaar is dat onze droom' Bekijk deze video » Yves Berendse & TikTokker Kiki zingen 'Terug in de tijd' (Shownieuws) Bekijk deze video » Muziekfeest op het plein: Yves Berendse bouwt feestje in Zeewolde met Terug in de tijd Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 5 juli om 11:27

Yves Berendse heeft een dikke hit te pakken met Terug in de tijd en krijgt hiervoor zelfs een gouden plaat. De zanger is er dolblij mee, maar helaas is er ook minder nieuws. Rond zijn andere hit Zin in jou is namelijk een rechtszaak gaande. Ook al staat het nummer al acht jaar online, Melchior Rietveldt spant een zaak aan vanwege plagiaat. Yves hoopt dat de rechter beslist dat dit een rare zaak is…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's