Thijz in B&B vol liefde: 'Je lijkt te veel op m'n ex!'

Thijz in B&B vol liefde: 'Je lijkt te veel op m'n ex!'

Thijz in <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Je lijkt te veel op m'n ex!' In B&B vol liefde gaat Thijz op zoek naar een nieuwe liefde. Hij bekijkt video’s van geïnteresseerde vrouwen en hij deelt plusjes uit. Maar van een dame wordt hij niet enthousiast. “Zij lijkt echt te veel op m’n ex. Sorry schat, maar jij blijft gewoon in Nederland!” Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Nieuw seizoen B&B vol liefde start vanavond: bekijk emotioneel voorproefje Bekijk deze video » Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde: 'Je gaat van deze mensen houden' Bekijk deze video » ZIEN: het prachtige Spaanse kasteel van B&B Vol Liefde-Albert Bekijk deze video »
Monday 15 July om 12:18

In B&B vol liefde gaat Thijz op zoek naar een nieuwe liefde. Hij bekijkt video’s van geïnteresseerde vrouwen en hij deelt plusjes uit. Maar van een dame wordt hij niet enthousiast. “Zij lijkt echt te veel op m’n ex. Sorry schat, maar jij blijft gewoon in Nederland!”

Bekijk de video van B&B vol liefde hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's