ZIEN: het prachtige Spaanse kasteel van B&B Vol Liefde-Albert

ZIEN: het prachtige Spaanse kasteel van B&B Vol Liefde-Albert

ZIEN: het prachtige Spaanse kasteel van <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-Albert In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde maken we onder andere kennis met Albert, die in Spanje in een heus kasteel woont. Dat wil je zien! Bekijk de beelden hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Harmjan houdt het niet droog als hij het over zijn huwelijk met Astrid heeft Bekijk deze video » Nieuw seizoen B&B vol liefde start vanavond: bekijk emotioneel voorproefje Bekijk deze video » Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde: 'Je gaat van deze mensen houden' Bekijk deze video »
TV :
Monday 15 July om 11:18

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde maken we onder andere kennis met Albert, die in Spanje in een heus kasteel woont. Dat wil je zien! Bekijk de beelden hierboven.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's