Liep prinses Amalia tijdens ontgroening gevaar door de wolven in Leusden?

Liep prinses Amalia tijdens ontgroening gevaar door de wolven in Leusden?

Liep prinses Amalia tijdens ontgroening gevaar door de wolven in Leusden? Prinses Amalia doorstond onlangs haar ontgroeningskamp voor het Amsterdamsch Studentencorps en dat vond plaats in Leusden (Utrecht). Laat dat nou net de plek zijn waar de laatste tijd meerdere keren een wolf gespot is. Sterker nog: er werd zelfs een kind gebeten. Journalist Lammert de Bruin weet dan ook niet wat hij hoort: 'Bij de terrorwolf. Arme Amalia.', schrijft hij op X. Wat had de prinses moeten doen, als ze oog in oog was komen te staan met een wolf? Daar heeft de betreffende gemeente een aantal tips voor, zoals: Probeer kalm te blijven Houd afstand tot de wolf, bij voorkeur 100 meter Blijf op de toegestane paden en wegen Komt de wolf te dichtbij? Ren niet weg maar neem langzaam afstand, spreek luid en maak gebaren Loop de wolf niet achterna Aangezien de prinses volgens de verhalen iedere dag het Wilhelmus moest zingen tijdens haar kamp zou het met dat 'luid spreken' in ieder geval wel goed zijn gekomen. Laten we hopen dat ze niet in gevaar is geweest. Alles over de ontgroening van Amalia hoor je hierboven. Hieronder zie je het bericht van Lammert de Bruin op X. Bekijk ook Heftig: 'Dit moet prinses Amalia elke ochtend doen tijdens haar ontgroening bij A.S.C.' Bekijk deze video » Dispuut prinses Amalia: 'Mensen met grote bek en stevige drinkers' (Shownieuws) Bekijk deze video » Raar verhaal: 'Radio-dj die prinses Amalia zou achtervolgen werd onder schot gehouden' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 22 August om 11:59

Prinses Amalia doorstond onlangs haar ontgroeningskamp voor het Amsterdamsch Studentencorps en dat vond plaats in Leusden (Utrecht). Laat dat nou net de plek zijn waar de laatste tijd meerdere keren een wolf gespot is. Sterker nog: er werd zelfs een kind gebeten. Journalist Lammert de Bruin weet dan ook niet wat hij hoort: 'Bij de terrorwolf. Arme Amalia.', schrijft hij op X.

Wat had de prinses moeten doen, als ze oog in oog was komen te staan met een wolf? Daar heeft de betreffende gemeente een aantal tips voor, zoals:

  • Probeer kalm te blijven
  • Houd afstand tot de wolf, bij voorkeur 100 meter
  • Blijf op de toegestane paden en wegen
  • Komt de wolf te dichtbij? Ren niet weg maar neem langzaam afstand, spreek luid en maak gebaren
  • Loop de wolf niet achterna

Aangezien de prinses volgens de verhalen iedere dag het Wilhelmus moest zingen tijdens haar kamp zou het met dat 'luid spreken' in ieder geval wel goed zijn gekomen. Laten we hopen dat ze niet in gevaar is geweest.

Alles over de ontgroening van Amalia hoor je hierboven. Hieronder zie je het bericht van Lammert de Bruin op X.

Actuele video's

Meer actuele video's