Weerbericht donderdag en vrijdag: zonnig, STORM en kans op zware windstoten

Weerbericht donderdag en vrijdag: zonnig, STORM en kans op zware windstoten

Weerbericht donderdag en vrijdag: zonnig, STORM en kans op zware windstoten Jordy Huinre voorspelt een zonnige donderdag maar niet overal in het land. In het noordwesten zien ze de zon nauwelijks en neemt de kans op regen in de namiddag toe. De wind is van de partij met windkracht 7 aan de kust. VrijdagVrijdag gaat het nog harder waaien waarschuwt Jordy, met kans op zware windstoten en stormachtige wind in het hele land. Hij eindigt met hoe het weer er in het weekend uit gaat zien. De zomer lijkt dan terug te keren. Weerbericht maandag 12 augustus: CODE GEEL vanwege hitte en hoge luchtvochtigheid Bekijk deze video » Weerbericht: zonnige zondag, blijft volgende week ook zomers? Bekijk deze video » Klaar voor zengende hitte? 'Warmste tijdvak van deze zomer gaat nog komen' Bekijk deze video »
Weer :
Thursday 22 August om 12:05

Jordy Huinre voorspelt een zonnige donderdag maar niet overal in het land. In het noordwesten zien ze de zon nauwelijks en neemt de kans op regen in de namiddag toe. De wind is van de partij met windkracht 7 aan de kust.

Vrijdag
Vrijdag gaat het nog harder waaien waarschuwt Jordy, met kans op zware windstoten en stormachtige wind in het hele land. Hij eindigt met hoe het weer er in het weekend uit gaat zien. De zomer lijkt dan terug te keren.

Actuele video's

Meer actuele video's