Klaar voor zengende hitte? 'Warmste tijdvak van deze zomer gaat nog komen'

Klaar voor zengende hitte? 'Warmste tijdvak van deze zomer gaat nog komen'

Klaar voor zengende hitte? 'Warmste tijdvak van deze zomer gaat nog komen' Na de flinke hitte van begin vorige week is het weer wat rustiger zomerweer met wat lagere temperaturen. Berg die zonnebrand en parasollen echter nog maar niet op. Mediameteoroloog Marc Putto ziet namelijk nog tropische waarden in de weerkaarten: 'Het warmste tijdvak van deze zomer gaat nog komen', laat hij weten op X. '35 graden'Hoe tropisch warm gaat het dan worden en wanneer? In zijn posts zie je waarden tot wel 35 graden voorbijkomen, rond de maandwisseling. Putto spreekt van 'Een mooie voortzetting van het warme zomerse weer, ook begin september.' De X-posts can Marc Putto zie je hieronder. Hierboven zie het het SBS Weerbericht van deze week. Bekijk ook Johan Derksen: 'Door mijn hebzucht zit ik vanavond weer bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » ZIEN: highlights van Anja in B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
Weer :
Monday 19 August om 11:43

Na de flinke hitte van begin vorige week is het weer wat rustiger zomerweer met wat lagere temperaturen. Berg die zonnebrand en parasollen echter nog maar niet op. Mediameteoroloog Marc Putto ziet namelijk nog tropische waarden in de weerkaarten: 'Het warmste tijdvak van deze zomer gaat nog komen', laat hij weten op X.

'35 graden'
Hoe tropisch warm gaat het dan worden en wanneer? In zijn posts zie je waarden tot wel 35 graden voorbijkomen, rond de maandwisseling. Putto spreekt van 'Een mooie voortzetting van het warme zomerse weer, ook begin september.'

De X-posts can Marc Putto zie je hieronder. Hierboven zie het het SBS Weerbericht van deze week.



Actuele video's

Meer actuele video's