Over Mijn Lijk Eva geeft update over scan: "Voelt een beetje als 'do or die' (Shownieuws)

Over Mijn Lijk Eva geeft update over scan: "Voelt een beetje als 'do or die' (Shownieuws)

<em>Over Mijn Lijk</em> Eva geeft update over scan: &quot;Voelt een beetje als 'do or die' (<em>Shownieuws</em>) Eva Hermans-Kroot uit Over Mijn Lijk geeft in Shownieuws een update over haar gezondheid. Eva is 'verheugd' over de bijwerkingen die niet weg maar wel minder heftig zijn nu zij een nieuwe kuur krijgt. 'Do or die'Over de scan die voor haar op de planning staat is zij, in tegenstelling tot eerdere scans, behoorlijk gespannen. De resultaten van de scan zullen duidelijk maken of de kuur aanslaat. "Deze voelt een beetje als een 'do or die' versie" aldus de openhartige Eva. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Shownieuws: Janny van der Heijden kiest voor klus zónder André van Duin over deepfakes Bekijk deze video » Zangeres zonder Naam-REL: 'Gerard Joling is not amused' (Shownieuws) Bekijk deze video » Liep prinses Amalia tijdens ontgroening gevaar door de wolven in Leusden? Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 22 August om 12:37

Eva Hermans-Kroot uit Over Mijn Lijk geeft in Shownieuws een update over haar gezondheid. Eva is 'verheugd' over de bijwerkingen die niet weg maar wel minder heftig zijn nu zij een nieuwe kuur krijgt.

'Do or die'
Over de scan die voor haar op de planning staat is zij, in tegenstelling tot eerdere scans, behoorlijk gespannen. De resultaten van de scan zullen duidelijk maken of de kuur aanslaat. "Deze voelt een beetje als een 'do or die' versie" aldus de openhartige Eva.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's