Zangeres zonder Naam-REL: 'Gerard Joling is not amused' (Shownieuws)

Zangeres zonder Naam-REL: 'Gerard Joling is not amused' (Shownieuws)

Zangeres zonder Naam-REL: 'Gerard Joling is not amused' (<em>Shownieuws</em>) Gerard Joling, die momenteel met de Zangeres Zonder Naam-klassieker Mexico een hit scoort, is een zoektocht begonnen naar de gouden platen van Mary Servaes: 'Toen is hij op onderzoek uitgegaan en toen kwam hij uit bij de oude boekhouder van de zangeres, Jos Dielemans, en die heeft eigenlijk alles geërfd', vertelt Evert Santegoeds. Gerard is NOT AMUSEDGerard wil die goude platen kopen en tentoonstellen maar: 'Hij kwam van een koude kermis thuis. Dielemans houdt alle deuren dicht en heeft er helemaal geen zin in.' Maar Gerard laat het er niet bij zitten... Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook De Oranjezomer: Gerard Joling bouwt feestje met Mexico en enorme uithaal Bekijk deze video » Heerlijk: Gerard Joling eert Max Verstappen met bijzondere versie Mexico Bekijk deze video » Jet de Nijs: 'Iedere ochtend kijk ik eerst of Rob nog leeft' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 22 August om 11:37

Gerard Joling, die momenteel met de Zangeres Zonder Naam-klassieker Mexico een hit scoort, is een zoektocht begonnen naar de gouden platen van Mary Servaes: 'Toen is hij op onderzoek uitgegaan en toen kwam hij uit bij de oude boekhouder van de zangeres, Jos Dielemans, en die heeft eigenlijk alles geërfd', vertelt Evert Santegoeds.

Gerard is NOT AMUSED
Gerard wil die goude platen kopen en tentoonstellen maar: 'Hij kwam van een koude kermis thuis. Dielemans houdt alle deuren dicht en heeft er helemaal geen zin in.' Maar Gerard laat het er niet bij zitten...

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's