De Oranjezomer: Gerard Joling bouwt feestje met Mexico en enorme uithaal

De Oranjezomer: Gerard Joling bouwt feestje met Mexico en enorme uithaal

<em>De Oranjezomer</em>: Gerard Joling bouwt feestje met <em>Mexico</em> en enorme uithaal Donderdagavond was het weer tijd voor De Oranjezomer en daar hoort ook gezellige muziek bij. Deze keer was Gerard Joling van de partij en hij bracht zijn meezinger Mexico ten gehore. Een nummer dat we allemaal kennen, en daar hoort natuurlijk ook de enorme uithaal bij… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: 'Femke Bol wordt miljonair en heeft gouden toekomst' Bekijk deze video » Johan Derksen noemde Maaike Timmermans een feeks: 'Geen seconde slecht van geslapen' Bekijk deze video » Van Gangelen vindt brons Femke Bol iconisch sportmoment: 'Ze stort helemaal in!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 9 August om 10:46

Donderdagavond was het weer tijd voor De Oranjezomer en daar hoort ook gezellige muziek bij. Deze keer was Gerard Joling van de partij en hij bracht zijn meezinger Mexico ten gehore. Een nummer dat we allemaal kennen, en daar hoort natuurlijk ook de enorme uithaal bij…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's