Johan Derksen noemde Maaike Timmermans een feeks: 'Geen seconde slecht van geslapen'

Johan Derksen noemde Maaike Timmermans een feeks: 'Geen seconde slecht van geslapen'

Johan Derksen noemde <em>Maaike Timmermans</em> een feeks: 'Geen seconde slecht van geslapen' Maaike Timmermans zit bij De Oranjezomer en Hélène Hendriks herinnert haar eraan dat Johan Derksen haar een ‘feeks’ heeft genoemd. Ze kreeg de kritiek als presentatrice van de talkshow Op1. “Het is niet leuk om dat te lezen. Maar tegelijkertijd, ik kan het eigenlijk iedereen aanraden om door de mangel gehaald te worden door Johan Derksen”, reageert Maaike. “Het is niet leuk, maar ik heb er geen seconde slecht van geslapen.” Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Hélène Hendriks pakt Valentijn Driessen aan om vakantiefoto: 'Heuptasje?!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Femke Bol wordt miljonair en heeft gouden toekomst' Bekijk deze video » Van Gangelen vindt brons Femke Bol iconisch sportmoment: 'Ze stort helemaal in!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 9 August om 10:11

Maaike Timmermans zit bij De Oranjezomer en Hélène Hendriks herinnert haar eraan dat Johan Derksen haar een ‘feeks’ heeft genoemd. Ze kreeg de kritiek als presentatrice van de talkshow Op1. “Het is niet leuk om dat te lezen. Maar tegelijkertijd, ik kan het eigenlijk iedereen aanraden om door de mangel gehaald te worden door Johan Derksen”, reageert Maaike. “Het is niet leuk, maar ik heb er geen seconde slecht van geslapen.”

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's