Hélène Hendriks pakt Valentijn Driessen aan om vakantiefoto: 'Heuptasje?!'

Hélène Hendriks pakt Valentijn Driessen aan om vakantiefoto: 'Heuptasje?!'

Hélène Hendriks pakt <em>Valentijn Driessen</em> aan om vakantiefoto: 'Heuptasje?!' In De Oranjezomer vertelt Valentijn Driessen meer over zijn vakantie. Hij is met zijn gezin naar Amerika geweest, zijn vrouw moest haar best doen om een keer niet met Valentijn naar Portugal te gaan maar zijn horizon te verbreden. Dat is goed bevallen, maar Hélène Hendriks pakt de voetbalkenner wel aan om een vakantiefoto. “Heuptasje, koptelefoon?” Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Duet Hélène Hendriks & Django Wagner? 'Oh ik zing echt vals' Bekijk deze video » 'Matthijs van Nieuwkerk kan zich geen warmer bad wensen dan daar' Bekijk deze video » Worthy de Jong feestelijk verwelkomd in De Oranjezomer: 'Onze koning is gearriveerd!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 8 August om 10:48

In De Oranjezomer vertelt Valentijn Driessen meer over zijn vakantie. Hij is met zijn gezin naar Amerika geweest, zijn vrouw moest haar best doen om een keer niet met Valentijn naar Portugal te gaan maar zijn horizon te verbreden. Dat is goed bevallen, maar Hélène Hendriks pakt de voetbalkenner wel aan om een vakantiefoto. “Heuptasje, koptelefoon?”

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's