Worthy de Jong feestelijk verwelkomd in De Oranjezomer: 'Onze koning is gearriveerd!'

Worthy de Jong feestelijk verwelkomd in De Oranjezomer: 'Onze koning is gearriveerd!'

Worthy de Jong feestelijk verwelkomd in <em>De Oranjezomer</em>: 'Onze koning is gearriveerd!' Worthy de Jong bracht woensdagavond een bezoek aan De Oranjezomer en dat werd een groot feest. De basketballer is uitgegroeid tot een grote ster sinds hij met zijn team de gouden medaille binnen wist te slepen. Worthy nog niet geland“Onze koning is gearriveerd!”, roept Hélène Hendriks. Worthy won met de Nederlandse 3x3-basketballers goud bij de Olympische Spelen in Parijs en de sportman geeft toe dat hij sindsdien weinig heeft geslapen. “Ik ben nog niet geland. Ik zit lekker op die wolk en ik ben gewoon lekker aan het genieten.” Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Hélène Hendriks wordt midden vijftig geschat: dit is haar reactie (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Duet Hélène Hendriks & Django Wagner? 'Oh ik zing echt vals' Bekijk deze video » 'Matthijs van Nieuwkerk kan zich geen warmer bad wensen dan daar' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 8 August om 09:10

Worthy de Jong bracht woensdagavond een bezoek aan De Oranjezomer en dat werd een groot feest. De basketballer is uitgegroeid tot een grote ster sinds hij met zijn team de gouden medaille binnen wist te slepen.

Worthy nog niet geland
“Onze koning is gearriveerd!”, roept Hélène Hendriks. Worthy won met de Nederlandse 3x3-basketballers goud bij de Olympische Spelen in Parijs en de sportman geeft toe dat hij sindsdien weinig heeft geslapen. “Ik ben nog niet geland. Ik zit lekker op die wolk en ik ben gewoon lekker aan het genieten.”

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's