Van Gangelen vindt brons Femke Bol iconisch sportmoment: 'Ze stort helemaal in!'

Van Gangelen vindt brons Femke Bol iconisch sportmoment: 'Ze stort helemaal in!'

Van Gangelen vindt brons <em>Femke Bol</em> iconisch sportmoment: 'Ze stort helemaal in!' Jan Joost van Gangelen praat in Heineken Bar Stories van De Oranjezomer na met Hélène Hendriks over Femke Bol. Ze won brons op de 400 meter horden en was erg verdrietig, ze wilde meer. Toch ziet Jan Joost deze race als een iconisch sportmoment voor Bol. “Want ze stort helemaal in!” Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Zien! Sensationele slotronde van Femke Bol bij gemengde estafette (Eurosport) Bekijk deze video » Zien: Femke Bol nu al geëerd met eigen taart (Hart van Nederland) Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Femke Bol wordt miljonair en heeft gouden toekomst' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 9 August om 08:44

Jan Joost van Gangelen praat in Heineken Bar Stories van De Oranjezomer na met Hélène Hendriks over Femke Bol. Ze won brons op de 400 meter horden en was erg verdrietig, ze wilde meer. Toch ziet Jan Joost deze race als een iconisch sportmoment voor Bol. “Want ze stort helemaal in!”

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's