Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde: 'Je gaat van deze mensen houden'

Nieuwe seizoen B&B Vol Liefde: 'Je gaat van deze mensen houden'

Nieuwe seizoen <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Je gaat van deze mensen houden' Vanaf vanavond kunnen we eindelijk weer gaan genieten van een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Wat kunnen we zoal gaan verwachten? 'Je gaat natuurlijk vergelijken met vorig jaar maar ik hoop dat het iedereen lukt om deze B&B-houders een nieuwe kans te geven. Het is een heel ander seizoen en als je ernaar kijkt, als het goed is dan verdringt dat het vorige seizoen naar de achtergrond en dan ga je nu van deze mensen houden', vertelt presentator Art Rooijakkers. Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Harmjan houdt het niet droog als hij het over zijn huwelijk met Astrid heeft Bekijk deze video » Nieuw seizoen B&B vol liefde start vanavond: bekijk emotioneel voorproefje Bekijk deze video » ZIEN: het prachtige Spaanse kasteel van B&B Vol Liefde-Albert Bekijk deze video »
TV :
Monday 15 July om 11:13

Vanaf vanavond kunnen we eindelijk weer gaan genieten van een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Wat kunnen we zoal gaan verwachten? 'Je gaat natuurlijk vergelijken met vorig jaar maar ik hoop dat het iedereen lukt om deze B&B-houders een nieuwe kans te geven. Het is een heel ander seizoen en als je ernaar kijkt, als het goed is dan verdringt dat het vorige seizoen naar de achtergrond en dan ga je nu van deze mensen houden', vertelt presentator Art Rooijakkers.

Bekijk het fragment van Radio 538 hierboven

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's