Mark Rutte openhartig in Videoland-documentaire 'Er zijn zeker wel vriendinnen geweest' (video)

Mark Rutte openhartig in Videoland-documentaire 'Er zijn zeker wel vriendinnen geweest' (video)

Thursday 22 August om 19:05

Mark Rutte trad in juli, na bijna veertien jaar, af als minister-president van Nederland. De afgelopen jaren is de vraag gerezen wie Mark Rutte nu precies is. Daarom is hij in de laatste 90 dagen van zijn premierschap gevolgd door politiek journalist Leonard Ornstein. De docu is begin volgende maand te zien bij Videoland.

Lees verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> openhartig in Videoland-documentaire 'Er zijn zeker wel vriendinnen geweest' (video) Mark Rutte trad in juli, na bijna veertien jaar, af als minister-president van Nederland. De afgelopen jaren is de vraag gerezen wie Mark Rutte nu precies is. Daarom is hij in de laatste 90 dagen van zijn premierschap gevolgd door politiek journalist Leonard Ornstein. De docu is begin volgende maand te zien bij Videoland. Lees verder onder de video. PrivéIn de tweedelige documentaire blikt Rutte terug op zijn periode als premier en geeft hij een klein inkijkje in zijn privéleven. Ook spreekt Ornstein collega's en vrienden. 'Veel mensen vragen zich af of ze Mark Rutte nu echt kennen.' Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De documentaire RUTTE is vanaf 4 september te zien bij Videoland. Mark Rutte stopt als premier van Nederland: bekijk hier zijn afscheidsspeech Bekijk deze video » Mark Rutte reageert na belofte: nu vaste tafelgast van Vandaag Inside? Bekijk deze video » Waar gaan Mark Rutte, De Meilandjes en Johan Derksen op vakantie? Bekijk deze video »
Serie :
Mark Rutte openhartig in Videoland-documentaire 'Er zijn zeker wel vriendinnen geweest' (video)

Privé
In de tweedelige documentaire blikt Rutte terug op zijn periode als premier en geeft hij een klein inkijkje in zijn privéleven. Ook spreekt Ornstein collega's en vrienden. 'Veel mensen vragen zich af of ze Mark Rutte nu echt kennen.'

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De documentaire RUTTE is vanaf 4 september te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's