Echte die-hard racefans vangen in Zandvoort glimp op van Ferrari coureur (Hart van Nederland)

Echte die-hard racefans vangen in Zandvoort glimp op van Ferrari coureur (Hart van Nederland)

Echte die-hard racefans vangen in <em>Zandvoort</em> glimp op van <em>Ferrari</em> coureur (<em>Hart van Nederland</em>) De Grand Prix van Zandvoort gaat vrijdag van start en de eerste racefanaten staan al vanaf donderdag bij de ingang van het legendarische circuit. Ruim 300 duizend bezoekers worden verwacht in de komende drie dagen. Charles LeclercDe echte die-hard racefans stonden er niet voor niets, ze vingen een glimp op van een Ferrari coureur. Was het Charles Leclerc of toch Carlos Sainz? Bekijk het zelf in het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Prachtige ballonnen de lucht in op 40ste editie Ballonfiësta in Barneveld (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftige brand in Dokkum: oldtimers uit nabij gelegen pand gehaald (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Staatssecretaris Rummenie: 'Nationaal Wolvenplan heeft allerhoogste urgentie' Bekijk deze video »
Formule 1 :
Thursday 22 August om 13:52

De Grand Prix van Zandvoort gaat vrijdag van start en de eerste racefanaten staan al vanaf donderdag bij de ingang van het legendarische circuit. Ruim 300 duizend bezoekers worden verwacht in de komende drie dagen.

Charles Leclerc
De echte die-hard racefans stonden er niet voor niets, ze vingen een glimp op van een Ferrari coureur. Was het Charles Leclerc of toch Carlos Sainz? Bekijk het zelf in het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's