Prachtige ballonnen de lucht in op 40ste editie Ballonfiësta in Barneveld (Hart van Nederland)

Prachtige ballonnen de lucht in op 40ste editie Ballonfiësta in Barneveld (Hart van Nederland)

Prachtige ballonnen de lucht in op 40ste editie <em>Ballonfiësta</em> in Barneveld (<em>Hart van Nederland</em>) Woensdagavond ging een groot spektakel in Barneveld van start. Prachtige ballonnen gingen de lucht in op de 40ste editie van het Ballonfiësta, dat ooit begon met slechts 13 ballonnen. HerinneringenVrijwilliger Gerjan Crebolder is er vanaf 1982 ieder jaar bij geweest. In Hart van Nederland vertelt hij enthousiast over zijn vele herinneringen en wat het Ballonfiësta voor hem en voor tienduizenden geïnteresseerden betekent. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Grote brand op school Haren (Groningen): bekijk de beelden Bekijk deze video » Raar verhaal: 'Radio-dj die prinses Amalia zou achtervolgen werd onder schot gehouden' Bekijk deze video » Kind ontvoerd in Barneveld, buurtbewoners stomverbaasd over verdachte (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 22 August om 10:50

Woensdagavond ging een groot spektakel in Barneveld van start. Prachtige ballonnen gingen de lucht in op de 40ste editie van het Ballonfiësta, dat ooit begon met slechts 13 ballonnen.

Herinneringen
Vrijwilliger Gerjan Crebolder is er vanaf 1982 ieder jaar bij geweest. In Hart van Nederland vertelt hij enthousiast over zijn vele herinneringen en wat het Ballonfiësta voor hem en voor tienduizenden geïnteresseerden betekent.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's