Kind ontvoerd in Barneveld, buurtbewoners stomverbaasd over verdachte (Hart van Nederland)

Kind ontvoerd in Barneveld, buurtbewoners stomverbaasd over verdachte (Hart van Nederland)

Kind ontvoerd in <em>Barneveld</em>, buurtbewoners stomverbaasd over verdachte (<em>Hart van Nederland</em>) In Barneveld is de politie een woning binnengevallen vanwege een vermist kind. Ter plaatse zijn twee personen gearresteerd, verderop is een derde man opgepakt. Het kind lijkt te zijn ontvoerd door deze drie mensen en is weer herenigd met de familie. Buurtbewoners zijn stomverbaasd over de verdachte(n), zo uiten ze voor de camera van Hart van Nederland. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zoon Worthy de Jong: "Dat ik het leuk vindt dat ik zo'n goeie papa heb met basketbal" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist vlucht na ongeluk Kootwijkerbroek, meisje ernstig gewond (video) Bekijk deze video » Wanhopige vader vermiste Tessa Patschull doet oproep: "Ik hoop dat mensen kunnen helpen" (HvNl) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 11 August om 09:27

In Barneveld is de politie een woning binnengevallen vanwege een vermist kind. Ter plaatse zijn twee personen gearresteerd, verderop is een derde man opgepakt. Het kind lijkt te zijn ontvoerd door deze drie mensen en is weer herenigd met de familie. Buurtbewoners zijn stomverbaasd over de verdachte(n), zo uiten ze voor de camera van Hart van Nederland.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's