Hart van Nederland: automobilist vlucht na ongeluk Kootwijkerbroek, meisje ernstig gewond (video)

Hart van Nederland: automobilist vlucht na ongeluk Kootwijkerbroek, meisje ernstig gewond (video)

Saturday 8 June om 12:02

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist vlucht na ongeluk Kootwijkerbroek, meisje ernstig gewond (video) In Kootwijkerbroek is vrijdagnacht een fietser in botsing gekomen met een auto. Een 16-jarig meisje uit Barneveld is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: meisje (3) vast in glijbaan in Veldhoven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobiliste rijdt woning binnen en vlucht na ruzie met bewoner (video) Bekijk deze video » Vriendin van Zanger Rinus, Debora (51), plotseling overleden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Kootwijkerbroek is vrijdagnacht een fietser in botsing gekomen met een auto. Een 16-jarig meisje uit Barneveld is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's