Hart van Nederland: automobiliste rijdt woning binnen en vlucht na ruzie met bewoner (video)

Hart van Nederland: automobiliste rijdt woning binnen en vlucht na ruzie met bewoner (video)

Saturday 8 June om 09:10

<em>Hart van Nederland</em>: automobiliste rijdt woning binnen en vlucht na ruzie met bewoner (video) In de vroege zaterdagochtend heeft een vrouw met haar auto een woning geramd, waardoor een enorme ravage is ontstaan. De bestuurster is na het incident spoorloos verdwenen. Er ontstond ruzie tussen haar en de bewoners van het pand, die door de enorme klap wakker waren geworden. De politie meldt aan Hart van Nederland dat ze momenteel aan het zoeken zijn naar de vrouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: opkomst Europese verkiezingen tot nu toe hoger dan in 2019 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: motorrijder overleden door ongeluk bij straatrace in Lelystad (video) Bekijk deze video » Exitpoll Europese Verkiezingen: GroenLinks-PvdA de grootste (video) Bekijk deze video »
TV :

In de vroege zaterdagochtend heeft een vrouw met haar auto een woning geramd, waardoor een enorme ravage is ontstaan. De bestuurster is na het incident spoorloos verdwenen. Er ontstond ruzie tussen haar en de bewoners van het pand, die door de enorme klap wakker waren geworden. De politie meldt aan Hart van Nederland dat ze momenteel aan het zoeken zijn naar de vrouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's