Exitpoll Europese Verkiezingen: GroenLinks-PvdA de grootste (video)

Exitpoll Europese Verkiezingen: GroenLinks-PvdA de grootste (video)

Thursday 6 June om 21:10

Exitpoll <em>Europese Verkiezingen</em>: GroenLinks-PvdA de grootste (video) GroenLinks-PvdA stevent af op een overwinning bij de Europese verkiezingen. De partij krijgt 8 van de 31 Nederlandse zetels in het Europees Parlement. UitslagDe PVV wordt tweede gepeild in de exitpoll, met 7 zetels. Verder valt op dat Forum voor Democratie 4 zetels verliest, en er 0 overhoudt. NSC komt binnen met 1 zetel, BBB met 2. VVD verliest 1 zetel en komt op 4. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Caroline van der Plas viert 57e verjaardag: 'Tijd voor koffie en gebak' Bekijk deze video » Hart van Nederland: opkomst Europese verkiezingen tot nu toe hoger dan in 2019 (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Exitpoll Europese Verkiezingen: GroenLinks-PvdA de grootste (video)

GroenLinks-PvdA stevent af op een overwinning bij de Europese verkiezingen. De partij krijgt 8 van de 31 Nederlandse zetels in het Europees Parlement.

Uitslag
De PVV wordt tweede gepeild in de exitpoll, met 7 zetels. Verder valt op dat Forum voor Democratie 4 zetels verliest, en er 0 overhoudt. NSC komt binnen met 1 zetel, BBB met 2. VVD verliest 1 zetel en komt op 4.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's