Heftige brand in Dokkum: oldtimers uit nabij gelegen pand gehaald (Hart van Nederland)

Heftige brand in Dokkum: oldtimers uit nabij gelegen pand gehaald (Hart van Nederland)

Heftige brand in <em>Dokkum</em>: oldtimers uit nabij gelegen pand gehaald (<em>Hart van Nederland</em>) In het Friese Dokkum is donderdagochtend in een bedrijfspand een heftige brand uitgebroken. Dikke rookwolken trekken al uren over het omliggende terrein. Na een explosie stortte de gevel van het brandende pand in. OldtimersMeerdere brandweerploegen proberen te voorkomen dat ook naastgelegen panden in vlammen opgaan. Welke goederen er in het brandende pand zijn opgeslagen, is nog onbekend. De mooie oldtimers die in een nabijgelegen pand stonden, zijn gered. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prachtige ballonnen de lucht in op 40ste editie Ballonfiësta in Barneveld (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Grote brand op school Haren (Groningen): bekijk de beelden Bekijk deze video » Raar verhaal: 'Radio-dj die prinses Amalia zou achtervolgen werd onder schot gehouden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 22 August om 12:19

In het Friese Dokkum is donderdagochtend in een bedrijfspand een heftige brand uitgebroken. Dikke rookwolken trekken al uren over het omliggende terrein. Na een explosie stortte de gevel van het brandende pand in.

Oldtimers
Meerdere brandweerploegen proberen te voorkomen dat ook naastgelegen panden in vlammen opgaan. Welke goederen er in het brandende pand zijn opgeslagen, is nog onbekend. De mooie oldtimers die in een nabijgelegen pand stonden, zijn gered.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's