HEFTIG! Een dode, twee gewonden en Donald Trump gewond na beschieting (Hart van Nederland)

HEFTIG! Een dode, twee gewonden en Donald Trump gewond na beschieting (Hart van Nederland)

HEFTIG! Een dode, twee gewonden en <em>Donald Trump</em> gewond na beschieting (<em>Hart van Nederland</em>) Bij een bijeenkomst in Pennsylvania is Donald Trump zaterdagavond gewond geraakt aan zijn oor. Daarbij zijn een dode en nog twee gewonden gevallen. De schutter is door een beveiliger dood geschoten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man (25) aan verwondingen overleden na ongeval Haaksbergen (video) Bekijk deze video » Veel wateroverlast in Zuid-Limburg door zware regenval: bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Bekijk bizarre blunder Joe Biden: verwart Zelensky (Oekraïne) met president Poetin Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 14 July om 09:07

Bij een bijeenkomst in Pennsylvania is Donald Trump zaterdagavond gewond geraakt aan zijn oor. Daarbij zijn een dode en nog twee gewonden gevallen. De schutter is door een beveiliger dood geschoten.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's