Hart van Nederland: man (25) aan verwondingen overleden na ongeval Haaksbergen (video)

Hart van Nederland: man (25) aan verwondingen overleden na ongeval Haaksbergen (video)

Thursday 11 July om 19:47

<em>Hart van Nederland</em>: man (25) aan verwondingen overleden na ongeval Haaksbergen (video) De 25-jarige automobilist die woensdagavond ernstig gewond raakte bij een ongeluk in Haaksbergen is alsnog aan zijn verwondingen overleden. Door nog onbekende oorzaak schoot het slachtoffer van de weg en botste tegen een boom. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Ruim zeshonderd euro boete voor twee minuten toeteren: "Ik kan het niet betalen" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Oranjefans druipen af na drama in Dortmund: bekijk de treurige beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietsster (66) overleden na ernstig ongeluk Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De 25-jarige automobilist die woensdagavond ernstig gewond raakte bij een ongeluk in Haaksbergen is alsnog aan zijn verwondingen overleden. Door nog onbekende oorzaak schoot het slachtoffer van de weg en botste tegen een boom.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's