Oranjefans druipen af na drama in Dortmund: bekijk de treurige beelden

Oranjefans druipen af na drama in Dortmund: bekijk de treurige beelden

Oranjefans druipen af na <em>drama in Dortmund</em>: bekijk de treurige beelden Nederlanders dachten massaal dat we Europees kampioen zouden worden, maar in de halve finale verloor Oranje in de laatste minuut van Engeland. Nederlanders waren in groten getale afgereisd naar Dortmund voor een feestje, maar na de nederlaag is de droom voorbij en druipen de voetbalfans af via diverse stations… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen: 'Ik zit voor het eerst voor lul' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Kijkcijfers woensdag: bijna 7 miljoen zien dramatisch verlies Oranje van Engeland op EK Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: Johan Derksen sneert naar Memphis Depay en zijn haarband Bekijk deze video »
Voetbal :
Thursday 11 July om 11:46

Nederlanders dachten massaal dat we Europees kampioen zouden worden, maar in de halve finale verloor Oranje in de laatste minuut van Engeland. Nederlanders waren in groten getale afgereisd naar Dortmund voor een feestje, maar na de nederlaag is de droom voorbij en druipen de voetbalfans af via diverse stations…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's