Vandaag Inside Oranje: Johan Derksen sneert naar Memphis Depay en zijn haarband

Vandaag Inside Oranje: Johan Derksen sneert naar Memphis Depay en zijn haarband

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: Johan Derksen sneert naar Memphis Depay en zijn haarband In Vandaag Inside Oranje gaat het uiteraard over het verlies van het Nederlands elftal in de halve finale van het EK. Johan Derksen is niet te spreken over bijvoorbeeld Memphis Depay, die ongelooflijk veel vertrouwen kreeg van bondscoach Ronald Koeman. “Hij heeft Koeman er niets voor teruggegeven, ja een haarband.” Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen: 'Ik doe ALLES om niet bij halve finale Nederland - Engeland te zijn' Bekijk deze video » ZIEN! Nederland al in 8ste minuut op voorsprong door prachtige goal Xavi Simons (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik zit voor het eerst voor lul' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 11 July om 09:27

In Vandaag Inside Oranje gaat het uiteraard over het verlies van het Nederlands elftal in de halve finale van het EK. Johan Derksen is niet te spreken over bijvoorbeeld Memphis Depay, die ongelooflijk veel vertrouwen kreeg van bondscoach Ronald Koeman. “Hij heeft Koeman er niets voor teruggegeven, ja een haarband.”

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's