Hart van Nederland: fietsster (66) overleden na ernstig ongeluk Maastricht (video)

Hart van Nederland: fietsster (66) overleden na ernstig ongeluk Maastricht (video)

Thursday 11 July om 19:20

<em>Hart van Nederland</em>: fietsster (66) overleden na ernstig ongeluk Maastricht (video) Bij een ernstig ongeluk in Maastricht is een 66-jarige fietsster overleden. Het slachtoffer werd geschept door een bestelbus. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit, maar de hulp mocht niet meer baten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Steekpartij Breda: bekijk beelden van de aanhouding (video) Bekijk deze video » Ruim zeshonderd euro boete voor twee minuten toeteren: "Ik kan het niet betalen" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Oranjefans druipen af na drama in Dortmund: bekijk de treurige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ernstig ongeluk in Maastricht is een 66-jarige fietsster overleden. Het slachtoffer werd geschept door een bestelbus. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit, maar de hulp mocht niet meer baten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's