Een huis vol: kinderen vernederen pa Cudogham tijdens het klussen

Een huis vol: kinderen vernederen pa Cudogham tijdens het klussen

<em>Een huis vol</em>: kinderen vernederen pa Cudogham tijdens het klussen In Een huis vol besluit pa Cudogham te gaan klussen, hij wil een stoel in elkaar zetten voor zijn zoon Seven. Maar al snel blijkt dat zijn zoontje een en ander aan te merken heeft, en niet onterecht. En dan krijgt Iven ook nog van andere kinderen opmerkingen om zijn oren... Bekijk het fragment van Een huis vol hieronder. Een huis vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Een huis vol: een enorme verandering voor de familie Cudogham Bekijk deze video » Een huis vol: familie Bakhcha ongerust als zoon Saad niet thuis is voor het eten Bekijk deze video » Op X weer vele reacties op nieuw seizoen Een Huis Vol: "Nu al medelijden met dat eventuele 8e!! kind" Bekijk deze video »
Monday 26 August om 15:54

In Een huis vol besluit pa Cudogham te gaan klussen, hij wil een stoel in elkaar zetten voor zijn zoon Seven. Maar al snel blijkt dat zijn zoontje een en ander aan te merken heeft, en niet onterecht. En dan krijgt Iven ook nog van andere kinderen opmerkingen om zijn oren...

Bekijk het fragment van Een huis vol hieronder.

Een huis vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's