Een huis vol: familie Bakhcha ongerust als zoon Saad niet thuis is voor het eten

Een huis vol: familie Bakhcha ongerust als zoon Saad niet thuis is voor het eten

<em>Een huis vol</em>: familie Bakhcha ongerust als zoon Saad niet thuis is voor het eten In het nieuwe seizoen van Een huis vol wordt onder anderen de familie Bakhcha gevolgd. In een fragment is te zien dat moeder Samira een duidelijke afspraak heeft gemaakt met haar zoon Saad, om 18.00 uur zou hij thuis zijn voor het eten. Maar ruim een uur later is hij nog niet thuis en de familie wordt toch ongerust… Bekijk het fragment van Een huis vol hieronder. Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf maandag 19 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Een huis vol emigreert door zonder familie Jelies: Janneke en Johan vertellen waarom Bekijk deze video » Hele gezin Blom uit Een huis vol naar dokter: "Kunnen ze niet bij de tent houden" (Shownieuws) Bekijk deze video » Een huis vol: een enorme verandering voor de familie Cudogham Bekijk deze video »
Monday 19 August om 15:06

In het nieuwe seizoen van Een huis vol wordt onder anderen de familie Bakhcha gevolgd. In een fragment is te zien dat moeder Samira een duidelijke afspraak heeft gemaakt met haar zoon Saad, om 18.00 uur zou hij thuis zijn voor het eten. Maar ruim een uur later is hij nog niet thuis en de familie wordt toch ongerust…

Bekijk het fragment van Een huis vol hieronder.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf maandag 19 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's