Hele gezin Blom uit Een huis vol naar dokter: "Kunnen ze niet bij de tent houden" (Shownieuws)

Hele gezin Blom uit Een huis vol naar dokter: "Kunnen ze niet bij de tent houden" (Shownieuws)

Hele gezin Blom uit <em>Een huis vol</em> naar dokter: &quot;Kunnen ze niet bij de tent houden&quot; (<em>Shownieuws</em>) Juda, het jongste kind van de familie Blom, bekend van Een huis vol moet naar de dokter. Sterker nog, het hele gezin gaat naar de dokter. "Want we kunnen ze niet bij de tent houden" aldus vader Blom. Wat is er aan de hand? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv. Een huis vol is vanaf maandag 19 augustus elke werkdag om 19:05 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken via Gids.tv. Churros bakken bij de familie Wildeman (Een huis vol) gaat helemaal mis Bekijk deze video » 'Groggy' Iven Cudogham uit Een Huis Vol bedankt fans na operatie voor lieve berichten (video) Bekijk deze video » Nieuwe liefde URK!-ster Greetje verstaat al aardig woordje Urks: "Amen" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 13 August om 11:12

Juda, het jongste kind van de familie Blom, bekend van Een huis vol moet naar de dokter. Sterker nog, het hele gezin gaat naar de dokter. "Want we kunnen ze niet bij de tent houden" aldus vader Blom. Wat is er aan de hand?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv.

Een huis vol is vanaf maandag 19 augustus elke werkdag om 19:05 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken via Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's