Op X weer vele reacties op nieuw seizoen Een Huis Vol: "Nu al medelijden met dat eventuele 8e!! kind"

Op X weer vele reacties op nieuw seizoen Een Huis Vol: "Nu al medelijden met dat eventuele 8e!! kind"

Op X weer vele reacties op nieuw seizoen <em>Een Huis Vol</em>: &quot;Nu al medelijden met dat eventuele 8e!! kind&quot; Zie boven een fragment uit Een Huis Vol met de voetbalminnende familie Bakhcha, de familie die haar debuut maakt in alweer het 18e seizoen Dinsdag in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Een Huis Vol gaat Priscilla Wildeman langs bij de gynaecoloog, ze wil weten of ze nog zwanger kan worden. Haar dochter Ginger gaat gezellig mee en bestelt alvast een zusje, dat vindt ze leuker dan een broertje. Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Fans zijn weer blij dat Een Huis Vol terug op de buis is, gezien de vele reacties op X: Nu al medelijden met dat eventuele 8e!! kind. #eenhuisvol— Janet (@Jan99315126) August 20, 2024 Valt me net bij #eenhuisvol weer op: moeders die over zichzelf zeggen: mamma dit of mamma dat.. waarom praat je over jezelf in de derde persoon en zeg je niet gewoon ik?— Roos (@Salsalady) August 20, 2024 Kijk vooruit op NPO, maar wat is die nieuwe familie Bakhcha leuk!!! #eenhuisvol— Missy28 (@Missy28_19) August 20, 2024 Wat een ongeorganiseerde bende is dat toch altijd bij de familie Blom, zo zoon die gewoon alles op zijn gemak doet terwijl er twee vrienden zitten te wachten, nou die had ik toch wel even iets harder aangepakt zeg #eenhuisvol— Janny Bloemendal “Geniet van het leven ❤️”? (@jannybloemendal) August 20, 2024 Het nieuwe seizoen van Een huis vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hele gezin Blom uit Een huis vol naar dokter: "Kunnen ze niet bij de tent houden" (Shownieuws) Bekijk deze video » Een huis vol: een enorme verandering voor de familie Cudogham Bekijk deze video » Een huis vol: familie Bakhcha ongerust als zoon Saad niet thuis is voor het eten Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 20 August om 20:51

Zie boven een fragment uit Een Huis Vol met de voetbalminnende familie Bakhcha, de familie die haar debuut maakt in alweer het 18e seizoen

Dinsdag in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Een Huis Vol gaat Priscilla Wildeman langs bij de gynaecoloog, ze wil weten of ze nog zwanger kan worden. Haar dochter Ginger gaat gezellig mee en bestelt alvast een zusje, dat vindt ze leuker dan een broertje. Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hieronder.

Fans zijn weer blij dat Een Huis Vol terug op de buis is, gezien de vele reacties op X:

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's