Chateau Meiland en Route: Martien wil oude dag doorbrengen in de zon

Chateau Meiland en Route: Martien wil oude dag doorbrengen in de zon

<em>Chateau Meiland en Route</em>: Martien wil oude dag doorbrengen in de zon In Chateau Meiland en Route gaan Martien, Erica, Montana en Maxime op zoek naar een nieuwe stek. Martien wil namelijk een appartement in Zuid-Frankrijk voor zijn oude dag. “Ik word 63. Ik wil gewoon in de winter naar een zonnig oord.” Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is vanaf 26 augustus elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Maandag in Chateau Meiland En Route: gekibbel door vastgereden camper (video) Bekijk deze video » Ouderwets gegil in Chateau Meiland En Route: 'Wat is er nou het probleem!?' Bekijk deze video » Jarige Martien Meiland onthult: 'Talpa betaalt niet mee aan onze huizen' Bekijk deze video »
Monday 26 August om 15:35

In Chateau Meiland en Route gaan Martien, Erica, Montana en Maxime op zoek naar een nieuwe stek. Martien wil namelijk een appartement in Zuid-Frankrijk voor zijn oude dag. “Ik word 63. Ik wil gewoon in de winter naar een zonnig oord.”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is vanaf 26 augustus elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's