Bekijk bizarre blunder Joe Biden: verwart Zelensky (Oekraïne) met president Poetin

Bekijk bizarre blunder Joe Biden: verwart Zelensky (Oekraïne) met president Poetin

Bekijk bizarre <em>blunder Joe Biden</em>: verwart Zelensky (Oekraïne) met president Poetin Raymond Mens in de video hierboven: wordt deze fout Joe Biden fataal? Joe Biden begaat opnieuw een nogal bizarre en zeer pijnlijke blunder op televisie. De Amerikaanse president kondigt namelijk Volodymyr Zelensky aan als 'president Poetin'. Blijft warrige Biden presidentskandidaat?Dat is uiteraard behoorlijk pijnlijk, gezien de oorlog tussen de Russische Poetin en aartsvijand president Zelensky uit Oekraïne. Het gaat ook nog eens om een toespraak bij de NAVO-top in Washington. Biden herstelt zijn uitspraak wel, maar even later gaat hij opnieuw in de fout. Momenteel neemt Biden het in de Amerikaanse verkiezingsstrijd op tegen Donald Trump, maar de vraag is of de warrige Biden doorgaat als presidentskandidaat… Bekijk de blunder van Joe Biden over Zelensky en Poetin hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) Erik Mouthaan over veroordeling Trump: 'Een onvoorstelbaar historisch moment' (video) Bekijk deze video » Erik Mouthaan over debat Biden-Trump: 'Biden oogt oud, verzwakt en warrig' (video) Bekijk deze video » Wilders over tweet Agema tegen Yeşilgöz: "Dat is een valse, vuile beschuldiging" (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 12 July om 10:13

Raymond Mens in de video hierboven: wordt deze fout Joe Biden fataal?

Joe Biden begaat opnieuw een nogal bizarre en zeer pijnlijke blunder op televisie. De Amerikaanse president kondigt namelijk Volodymyr Zelensky aan als 'president Poetin'.

Blijft warrige Biden presidentskandidaat?
Dat is uiteraard behoorlijk pijnlijk, gezien de oorlog tussen de Russische Poetin en aartsvijand president Zelensky uit Oekraïne. Het gaat ook nog eens om een toespraak bij de NAVO-top in Washington. Biden herstelt zijn uitspraak wel, maar even later gaat hij opnieuw in de fout. Momenteel neemt Biden het in de Amerikaanse verkiezingsstrijd op tegen Donald Trump, maar de vraag is of de warrige Biden doorgaat als presidentskandidaat…

Bekijk de blunder van Joe Biden over Zelensky en Poetin hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's