Jill Helena vindt afwezigheid Ali B teleurstellend: 'Hij wilde dit mediaspektakel'

Jill Helena vindt afwezigheid Ali B teleurstellend: 'Hij wilde dit mediaspektakel'

Jill Helena vindt afwezigheid <em>Ali B</em> teleurstellend: 'Hij wilde dit mediaspektakel' Jill Helena is vrijdag in Haarlem bij de uitspraak van de rechter in de zedenzaak rond Ali B. Ze vindt het teleurstellend dat Ali zelf niet aanwezig is. Jill Helena nerveus“Ik had het sterker gevonden als hij er wel was”, zegt de zangeres. “Omdat hij dit hele mediaspektakel zelf wilde ook.” Ali B wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen en het OM eist drie jaar cel. Jill vertelt dat ze vooral erkenning wil en ze is nerveus voor de uitspraak van de rechter. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 'Natacha Harlequin zou niet worden gemist op tv' Bekijk deze video » 'Ongeleid projectiel' Ali B niet bij uitspraak rechter: 'Hij kan woedeaanval krijgen' Bekijk deze video » Financiële gevolgen rechtszaak Ali B: hoeveel geld heeft de rapper nog over? Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 12 July om 13:26

Jill Helena is vrijdag in Haarlem bij de uitspraak van de rechter in de zedenzaak rond Ali B. Ze vindt het teleurstellend dat Ali zelf niet aanwezig is.

Jill Helena nerveus
“Ik had het sterker gevonden als hij er wel was”, zegt de zangeres. “Omdat hij dit hele mediaspektakel zelf wilde ook.” Ali B wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen en het OM eist drie jaar cel. Jill vertelt dat ze vooral erkenning wil en ze is nerveus voor de uitspraak van de rechter.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's