'Ongeleid projectiel' Ali B niet bij uitspraak rechter: 'Hij kan woedeaanval krijgen'

'Ongeleid projectiel' Ali B niet bij uitspraak rechter: 'Hij kan woedeaanval krijgen'

'Ongeleid projectiel' Ali B niet bij uitspraak rechter: 'Hij kan woedeaanval krijgen' In Shownieuws wordt vooruitgeblikt op de zaak rond Ali B, vrijdag doet de rechter uitspraak. De rapper wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen en het OM eist drie jaar cel. Gaat Ali B de gevangenis in?Ali B heeft al laten weten vrijdag niet bij de rechtbank aanwezig te zijn. Bart Ettekoven vindt dat een verstandige keuze, hij noemt Ali een ‘ongeleid projectiel’ die zomaar een woedeaanval zou kunnen krijgen als hij tot een gevangenisstraf wordt veroordeeld… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: deken onderzoekt rol advocaat Michael Ruperti in zedenzaak Ali B (video) Bekijk deze video » Waarom is Ali B vrijdag niet aanwezig bij de uitspraak in zijn zedenzaak? Bekijk deze video » 'Natacha Harlequin zou niet worden gemist op tv' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 12 July om 08:43

In Shownieuws wordt vooruitgeblikt op de zaak rond Ali B, vrijdag doet de rechter uitspraak. De rapper wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen en het OM eist drie jaar cel.

Gaat Ali B de gevangenis in?
Ali B heeft al laten weten vrijdag niet bij de rechtbank aanwezig te zijn. Bart Ettekoven vindt dat een verstandige keuze, hij noemt Ali een ‘ongeleid projectiel’ die zomaar een woedeaanval zou kunnen krijgen als hij tot een gevangenisstraf wordt veroordeeld…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's