'Natacha Harlequin zou niet worden gemist op tv'

'Natacha Harlequin zou niet worden gemist op tv'

'Natacha Harlequin zou niet worden gemist op tv' Bezoekers van de website Mediacourant.nl zouden niet rouwig zijn om Shownieuws-exit Natacha Harlequin Het viel kijkcijfervolger Tina Nijkamp onlangs op dat Natacha Harlequin, de media-advocaat van Ali B, ineens wel heel erg weinig bij Shownieuws te zien is. Harlequin, die een paar weken voor aanvang van de rechtszaak aan de desk van het entertainmentprogramma vertelde dat Ali zulke goede energie heeft, kreeg vervolgens een storm aan kritiek te verstouwen en vervolgens is ze nog slechts één keer te zien geweest. Opvallende pollReden voor de zowel bejubelde als verguisde website Mediacourant.nl om een poll op hun website te zetten, met daarin de vraag of de tv-kijker het erg zou vinden als Harlequin nooit meer te zien zou zijn bij Shownieuws. De uitslag is verbijsterend, zeker voor de veelbesproken advocate zelf. Na dik 15.000 stemmen (en dat zijn er erg veel voor die website) blijkt dat 94% van de bezoekers haar niet zouden missen. Au! Hierboven zie je dat de mannen van Vandaag Inside ook niet bepaald fan van Harlequin zijn. Hieronder zie je de tussenstand van de Mediacourant-poll. Bekijk ook Natacha Harlequin: 'Het gaat heel goed met Ali B' (Shownieuws) Bekijk deze video » Angela de Jong haalt uit naar Natacha Harlequin, advocaat Ali B: 'nieuw dieptepunt' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Commotie rondom Natacha Harlequin & Ali B besproken bij Shownieuws: 'Ik begrijp de kritiek wel' Bekijk deze video »
TV :
'Natacha Harlequin zou niet worden gemist op tv'
Thursday 11 July om 13:02

Bezoekers van de website Mediacourant.nl zouden niet rouwig zijn om Shownieuws-exit Natacha Harlequin

Het viel kijkcijfervolger Tina Nijkamp onlangs op dat Natacha Harlequin, de media-advocaat van Ali B, ineens wel heel erg weinig bij Shownieuws te zien is. Harlequin, die een paar weken voor aanvang van de rechtszaak aan de desk van het entertainmentprogramma vertelde dat Ali zulke goede energie heeft, kreeg vervolgens een storm aan kritiek te verstouwen en vervolgens is ze nog slechts één keer te zien geweest.

Opvallende poll
Reden voor de zowel bejubelde als verguisde website Mediacourant.nl om een poll op hun website te zetten, met daarin de vraag of de tv-kijker het erg zou vinden als Harlequin nooit meer te zien zou zijn bij Shownieuws. De uitslag is verbijsterend, zeker voor de veelbesproken advocate zelf. Na dik 15.000 stemmen (en dat zijn er erg veel voor die website) blijkt dat 94% van de bezoekers haar niet zouden missen. Au!

Hierboven zie je dat de mannen van Vandaag Inside ook niet bepaald fan van Harlequin zijn. Hieronder zie je de tussenstand van de Mediacourant-poll.

Actuele video's

Meer actuele video's