Angela de Jong haalt uit naar Natacha Harlequin, advocaat Ali B: 'nieuw dieptepunt' (RTL Boulevard)

Angela de Jong haalt uit naar Natacha Harlequin, advocaat Ali B: 'nieuw dieptepunt' (RTL Boulevard)

Wednesday 5 June om 20:20

In RTL Boulevard laat Angela de Jong duidelijk weten wat zij van Natacha Harlequin en van het nieuws vindt dat Harlequin dinsdagavond in Shownieuws dropte. De media-advocaat, die daar wekelijks aanschuift als deskundige, is in het verdedigingsteam van Ali B. gestapt.

Nieuw dieptepunt
Dat maakte Harlequin tijdens de uitzending bekend. Angela de Jong haalt fel uit, ook in haar column in het AD, naar Harlequin vanwege het feit dat zij ruim baan nam om voor haar cliënt een goed woordje te doen. Angela noemt het een 'nieuw dieptepunt'. In de studio discussieert het RTL-Boulevardpanel verder over de kwestie.

Bekijk het in een fragment uit RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> haalt uit naar Natacha Harlequin, advocaat Ali B: 'nieuw dieptepunt' (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard laat Angela de Jong duidelijk weten wat zij van Natacha Harlequin en van het nieuws vindt dat Harlequin dinsdagavond in Shownieuws dropte. De media-advocaat, die daar wekelijks aanschuift als deskundige, is in het verdedigingsteam van Ali B. gestapt. Nieuw dieptepuntDat maakte Harlequin tijdens de uitzending bekend. Angela de Jong haalt fel uit, ook in haar column in het AD, naar Harlequin vanwege het feit dat zij ruim baan nam om voor haar cliënt een goed woordje te doen. Angela noemt het een 'nieuw dieptepunt'. In de studio discussieert het RTL-Boulevardpanel verder over de kwestie. Bekijk het in een fragment uit RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Oranje EK-hit Dries Roelvink 'Pass de Champagne' in RTL Boulevard (videoclip) Bekijk deze video » Ex-vrouw Dirk Kuyt, Gertrude, over vechtscheiding: 'Ben door hele diepe dalen gegaan' Bekijk deze video » Natacha Harlequin: 'Het gaat heel goed met Ali B' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Angela de Jong haalt uit naar Natacha Harlequin, advocaat Ali B: 'nieuw dieptepunt' (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's