Linda de Mol zonder Jeroen Rietbergen op rode loper (RTL Boulevard)

Linda de Mol zonder Jeroen Rietbergen op rode loper (RTL Boulevard)

Sunday 9 June om 11:04

Linda de Mol was zaterdagavond weer te zien op de rode loper maar zonder Jeroen Rietbergen. Onlangs is bekend geworden dat Jeroen (haar ex of toch weer partner) niet meer vervolgd wordt in de The Voice-zedenzaak. Voor de RTL Boulevard camera vertelt Linda hoe het met haar gaat.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Linda de Mol</em> zonder Jeroen Rietbergen op rode loper (<em>RTL Boulevard</em>) Linda de Mol was zaterdagavond weer te zien op de rode loper maar zonder Jeroen Rietbergen. Onlangs is bekend geworden dat Jeroen (haar ex of toch weer partner) niet meer vervolgd wordt in de The Voice-zedenzaak. Voor de RTL Boulevard camera vertelt Linda hoe het met haar gaat. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gordon praat tóch weer met RTL Boulevard en meldt over reallifesoap: "Mijn leven is één grote grap" Bekijk deze video » Jeroen Rietbergen niet vervolgd in zedenzaak: bekijk hier een overzicht (video) Bekijk deze video » Noa Vahle is 'opgelucht' dat stiefvader Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Linda de Mol zonder Jeroen Rietbergen op rode loper (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's