Gordon praat tóch weer met RTL Boulevard en meldt over reallifesoap: "Mijn leven is één grote grap"

Gordon praat tóch weer met RTL Boulevard en meldt over reallifesoap: "Mijn leven is één grote grap"

Sunday 9 June om 10:40

Gordon die tegen Aran Bade een maand geleden nog had gezegd niet meer met RTL Boulevard te zullen praten, heeft de camera's natuurlijk maar al te hard nodig.

Eén grote grap
Zaterdag stond hij toch uitgebreid te kletsen tegen het dagelijkse entertainmentprogramma dat hem onder andere 'labiel' heeft genoemd. Hij was aanwezig op het Amsterdam Diner, een benefiet diner, georganiseerd door de Amsterdam Dinner Foundation. De zanger/presentator wordt gevolgd voor zijn eigen realityserie en onthulde tijdens dat gezellige gesprekje met RTL Boulevard wat we kunnen verwachten. Het wordt een gekkenhuis, alleen maar gekkigheid. “Mijn leven is één grote grap", aldus Gordon.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gordon</em> praat tóch weer met <em>RTL Boulevard</em> en meldt over reallifesoap: &quot;Mijn leven is één grote grap&quot; Gordon die tegen Aran Bade een maand geleden nog had gezegd niet meer met RTL Boulevard te zullen praten, heeft de camera's natuurlijk maar al te hard nodig. Eén grote grapZaterdag stond hij toch uitgebreid te kletsen tegen het dagelijkse entertainmentprogramma dat hem onder andere 'labiel' heeft genoemd. Hij was aanwezig op het Amsterdam Diner, een benefiet diner, georganiseerd door de Amsterdam Dinner Foundation. De zanger/presentator wordt gevolgd voor zijn eigen realityserie en onthulde tijdens dat gezellige gesprekje met RTL Boulevard wat we kunnen verwachten. Het wordt een gekkenhuis, alleen maar gekkigheid. “Mijn leven is één grote grap", aldus Gordon. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Christiaan Bauer hoopt debuutsingle met vader Frans in Ahoy te zingen (video) Bekijk deze video » Prinses Alexia over studiekeuze: 'Bij meerdere opleidingen ingeschreven, keuzestress' (video) Bekijk deze video » Gordon opgelicht door Chinese website: "Wat een honden" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon praat tóch weer met RTL Boulevard en meldt over reallifesoap: "Mijn leven is één grote grap"


Actuele video's

Meer actuele video's