Noa Vahle is 'opgelucht' dat stiefvader Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd (video)

Noa Vahle is 'opgelucht' dat stiefvader Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd (video)

<em>Noa Vahle</em> is 'opgelucht' dat stiefvader Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd (video) Noa Vahle reageert bij De Oranjezomer op het feit dat Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd. Jeroen heeft een relatie met haar moeder Linda de Mol, hij werd onder meer beschuldigd van verkrachting in een zedenzaak. ‘Veel impact’Noa wil inhoudelijk niet reageren op de zaak rond haar stiefvader, maar ze laat wel weten dat ze opgelucht is. Ook zegt Noa dat het heel veel impact heeft op iedereen ie erbij betrokken is… Bekijk het fragment van De Oranjezomer met de hele reactie van Noa Vahle hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Ronald Molendijk over 'complottheorie': foto's Jeroen en Linda in scène gezet? Bekijk deze video » Jeroen Rietbergen niet vervolgd in zedenzaak: bekijk hier een overzicht (video) Bekijk deze video » Angela de Jong CLASHT met advocaat Jeroen Rietbergen: 'Doe niet alsof het een onschuldig hertje is!' (RENZE) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 31 May om 08:39

Noa Vahle reageert bij De Oranjezomer op het feit dat Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd. Jeroen heeft een relatie met haar moeder Linda de Mol, hij werd onder meer beschuldigd van verkrachting in een zedenzaak.

‘Veel impact’
Noa wil inhoudelijk niet reageren op de zaak rond haar stiefvader, maar ze laat wel weten dat ze opgelucht is. Ook zegt Noa dat het heel veel impact heeft op iedereen ie erbij betrokken is…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer met de hele reactie van Noa Vahle hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's