Ronald Molendijk over 'complottheorie': foto's Jeroen en Linda in scène gezet?

Ronald Molendijk over 'complottheorie': foto's Jeroen en Linda in scène gezet?

Ronald Molendijk over 'complottheorie': foto's <em>Jeroen en Linda</em> in scène gezet? In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over de paparazzi-foto’s waarop Linda de Mol innig te zien is met haar geliefde Jeroen Rietbergen. Velen vinden de timing van de publicatie van deze kiekjes wel heel toevallig, aangezien het OM woensdag bekendmaakte dat Jeroen niet wordt vervolgd. Angela de Jong CLASHT met advocaat Jeroen Rietbergen: 'Doe niet alsof het een onschuldig hertje is!' (RENZE) Te weinig bewijsRietbergen werd beschuldigd van verkrachting maar er is te weinig bewijs voor een veroordeling. Is het dan afgesproken werk dat de dolgelukkige foto’s van Linda en haar liefje naar buiten komen? Ronald Molendijk, die muziek maakt met Jeroen, vertelt hoe het zit… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol Bekijk deze video » Zien: Linda de Mol vertelt waarom ze op de cover poseert met haar ex Sander Vahle Bekijk deze video » Onderzoek Jeroen Rietbergen en Ali B: dit is de laatste stand van zaken Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 30 May om 11:00

In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over de paparazzi-foto’s waarop Linda de Mol innig te zien is met haar geliefde Jeroen Rietbergen. Velen vinden de timing van de publicatie van deze kiekjes wel heel toevallig, aangezien het OM woensdag bekendmaakte dat Jeroen niet wordt vervolgd.

Angela de Jong CLASHT met advocaat Jeroen Rietbergen: 'Doe niet alsof het een onschuldig hertje is!' (RENZE)

Te weinig bewijs
Rietbergen werd beschuldigd van verkrachting maar er is te weinig bewijs voor een veroordeling. Is het dan afgesproken werk dat de dolgelukkige foto’s van Linda en haar liefje naar buiten komen? Ronald Molendijk, die muziek maakt met Jeroen, vertelt hoe het zit…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's