Zien! Snipperbeelden van nieuwe muziek van Lady Gaga (RTL Boulevard)

Zien! Snipperbeelden van nieuwe muziek van Lady Gaga (RTL Boulevard)

Sunday 2 June om 10:25

Zangeres Lady Gaga belooft fans die met smart zitten te wachten op nieuwe muziek dat het er snel aan komt. "Soon", aldus de zangeres maar wanneer precies verklapt zij nog niet in RTL Boulevard.

Snipperbeelden
Wel zien we snipperbeelden van nieuwe muziek dat dus eventueel op haar zevende album staat. Laga Gaga heeft zich in de afgelopen jaren bezighouden met een ander talent, acteren. Zo speelde zij in 'America Horror Story', 'House of Gucci' en in de tweede 'Joker'-film die nog moet uitkomen dit najaar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Snipperbeelden van nieuwe muziek van <em>Lady Gaga</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Zangeres Lady Gaga belooft fans die met smart zitten te wachten op nieuwe muziek dat het er snel aan komt. "Soon", aldus de zangeres maar wanneer precies verklapt zij nog niet in RTL Boulevard. SnipperbeeldenWel zien we snipperbeelden van nieuwe muziek dat dus eventueel op haar zevende album staat. Laga Gaga heeft zich in de afgelopen jaren bezighouden met een ander talent, acteren. Zo speelde zij in 'America Horror Story', 'House of Gucci' en in de tweede 'Joker'-film die nog moet uitkomen dit najaar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer keert na 13 jaar terug naar Ahoy: 'Met een lach en een traan' (video) Bekijk deze video » Mooiste vrouw Gwen van Poorten in RTL Boulevard: "Ik ben superverliefd" Bekijk deze video » Leuk: achter de schermen bij de nieuwe Joker film! Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien! Snipperbeelden van nieuwe muziek van Lady Gaga (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's