Frans Bauer keert na 13 jaar terug naar Ahoy: 'Met een lach en een traan' (video)

Frans Bauer keert na 13 jaar terug naar Ahoy: 'Met een lach en een traan' (video)

Friday 31 May om 20:15

Donderdagavond was alweer de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later op televisie. Of er een nieuw seizoen komt, blijft nog even de vraag, maar op muzikaal vlak gaat Frans zijn fans weer verwennen. Bauer kondigde vandaag namelijk een concertreeks aan in Ahoy Rotterdam, en dat werd tijd: zijn laatste concerten in de Rotterdamse muziektempel dateren alweer van 13 jaar geleden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frans Bauer</em> keert na 13 jaar terug naar Ahoy: 'Met een lach en een traan' (video) Donderdagavond was alweer de laatste aflevering van De Bauers - 20 jaar later op televisie. Of er een nieuw seizoen komt, blijft nog even de vraag, maar op muzikaal vlak gaat Frans zijn fans weer verwennen. Bauer kondigde vandaag namelijk een concertreeks aan in Ahoy Rotterdam, en dat werd tijd: zijn laatste concerten in de Rotterdamse muziektempel dateren alweer van 13 jaar geleden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De Bauers - 20 jaar later gaat de grens over: wordt het een internationaal succes? Bekijk deze video » Frans Bauer wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video) Bekijk deze video » Christiaan Bauer onthult: 'In juni komt mijn eerste solonummer uit' (video) Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer keert na 13 jaar terug naar Ahoy: 'Met een lach en een traan' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's